Следвайте Гласове в ТелеграмТова, което говори Борисов днес, че нямат ангажимент

...
Следвайте Гласове в ТелеграмТова, което говори Борисов днес, че нямат ангажимент
Коментари Харесай

Христо Иванов: Явно ГЕРБ и Борисов се отказват от думите си, че ще променяме България

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ Това, което приказва Борисов през днешния ден, че нямат ангажимент към политиките на държавно управление е не просто погрешно, а е извънредно рисково. Означава, че ГЕРБ се отхвърлят от своя ангажимент да променим страната, а без това няма смисъл от това ръководство “, сподели Христо Иванов от ПП-ДБ в предаването „ Лице в лице “. 

По думите му ПП-ДБ и ГЕРБ дружно са приели една законодателна стратегия.

„ Няма проблем да има по-хубави закони. Първо се разбираме по тяхното наличие и в случай че тяхната версия е по-добра, дано да натежат причините. Заедно ги прокарваме или всеки си прави каквото си желае с различни болшинства “, добави Иванов.

ГЕРБ показват, че имат различно болшинство и могат да си вършат каквото желаят, сподели още той. 

Според него държавното управление би трябвало да реши фундаменталния проблем с върховенството на правото в България и разпоредбите на упражняването на власт в политиката.

„ Ако заради това, че някой с някакви СМС-и спорел за някакъв регионален шеф, считаме, че можем да нарушим фундаментални сделки за това какво и по какъв начин ще прави това държавно управление, няма да го приемем. Искам да прикани бързо да се съгласува механизъм за ясно взимане на политически решение. Такъв сега няма. Стигнем ли до тази точка някой да си разрешава да вади СМС-и от персонална преписка, явно доста тежко сме изгубили фокус “, добави Иванов.

Той сподели, че и до ден сегашен не знае къде стоят ГЕРБ по тематиката за правосъдната промяна.

Иванов съобщи още, че няма да търпят държавното управление да съществува, с цел да дава политическо време, на който и да било в Народното събрание.

Инфо: бТВ

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР